Sommerhuset

Sommerhuset 

i

Koldkær

Velkommen


Vores sommerhus er et "Kalmarhus" Bygget i 1974, men alderen taget i betragtning, er det yderest velholdt takket være den tidligere ejer, som har vedligeholdt sommerhuset nænsomt og ligeledes med respekt for huset i almindelighed. Dette vil vi meget gerne fortsætte med.


Lidt om Området Koldkær


Koldkær er et smukt og roligt ferieområde ved Kattegat. Beliggende mellem Hou og Hals ved nogle af Nordeuropas bedste badestrande, og med storslået skov og klitter lige uden for døren er det bare at kaste sig ud i friluftsaktiviteterne, hvis det er det, man har lyst til. Her er egnshistorie med kugler og krudt, hyggelige byer og spændende attraktioner – og masser af fred og ro og frisk luft.

Hals.


Hals har med sin beliggenhed ved Limfjordens udmunding til Kattegat haft en historisk betydning. Byen var strategisk vigtig, idet den var adgangsvejen til Limfjorden

Hals by har en lang og spændende historie, som kan opleves på Hals Skanse. På voldene står tre kanoner, og i skansegården ligger Tøjhuset, museet og Krudtkammeret. Om sommeren er der liv og glade dage på havnen med livemusik og udendørs servering foran restauranterne. Gågaden i Hals består af mange fine specialbutikker og ved torvet finder I byens vartegn Hvalkæberne. Kæberne menes at stamme fra en hval på cirka 30 meter og 90 ton. i havnen i Hou hersker en hyggelig stemning med gamle fiskekuttere og flotte sejlbåde, en fin legeplads og et is hus. Havnens vartegn er vindharpeskulpturen, som består af to stævne fra ophuggede fiskekuttere, og som frembringer vestenvindens lyde. I sommermånederne afholdes hver mandag kræmmermarked med ægte dansk sommerstemning og massevis af boder.

Stranden.


Både Limfjorden og Kattegat giver dig mulighed for oplevelser ved vandet. De skønne strande ved Hals og Hou er Nordeuropas mest børnevenlige med lavt vand og små øer, og de byder på gode badeforhold, da du skal særdeles langt ud, før vandet når til navlen. Dette giver mulighed for masser af aktiviteter ved og i vandet, og ikke mindst leg, afslapning og velvære. Besøg det hyggelige fiskerleje i Hou, som huser både en børnelegeplads, en Grill og et is hus samt en lystbådehav. Her kan de morgenfriske opleve, at solen stå op.